Ex-Libris Lvdwika Fiszera - Półtawski, Adam (1881-1952).; Fiszer, Ludwik (1890-1962). ([S.l., 1915)
Przedstawia między dwoma potworami morskimi dziób łodzi. Na półkolistej ramie napis: Ex-Libris Lvdwika Fiszera. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 08.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.