Ex libris Wł[adysła]Wa Nagłowskiego - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Nagłowski, Władysław (1892-1968). ([S. l., 1942)
Przedstawia książki, na okładkach których znajduje się ptak na tle kwiatów. U góry napis: Ex libris, u dołu: Wł-Wa Nagłowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Ekslibris Polski, 14.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.