Mr Eduardo J. J. M. Bloemen * Maria H. F. Russel : Ex Libris / MS. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1975)
U góry na dwóch wstęgach napis: Mr Eduardo J. J. M. Bloemen * Maria H. F. Russel. Niżej napis: Ex Libris między dwiema tarczami herbowymi, u dołu leży pies. Sygnatura artysty - monogram MS w obrębie kompozycji.