O muzyce bez nut, wpływie pieniądza na głos kobiecy, czyli Meandry muzyki liturgicznej na przełomie XIX i XX wieku w Polsce / Czesław Grajewski. - Grajewski, Czesław (1960- ).
1. Szybki kurs nauki gry na organach. 2. Chór liturgiczny i udział kobiet w liturgii. 3. Organista jako podwładny.