O muzyce bez nut, wpływie pieniądza na głos kobiecy, czyli Meandry muzyki liturgicznej na przełomie XIX i XX wieku w Polsce - Grajewski, Czesław (1960- ). (2013)
1. Szybki kurs nauki gry na organach. 2. Chór liturgiczny i udział kobiet w liturgii. 3. Organista jako podwładny.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: 1901-2000; 1801-1900; Muzyka religijna; Liturgia katolicka; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej