Gdańsk - Długie Pobrzeże - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia widok ogólny Długiego Pobrzeża od Bramy Mariackiej do Żurawia, 1992 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Bramy miejskie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie