Czas wolny dziecka - Jegier, Aneta; Augsburg, Dorota; Gąstoł, Agnieszka (2016)
Zakres i treść: funkcje czasu wolnego, wpływ rodziny na dziecięcy czas wolny, sposoby gospodarowania czasem wolnym przez dzieci, sposoby spędzania wolnego czasu rodziców z dziećmi, pokój dziecięcy jako plac zabaw, formy spędzania wolnego czasu, zajęcia dodatkowe wypełniaczem czasu wolnego, czas wolny w opiniach i sądach dzieci w wieku przedszkolnym, sposoby spędzania czasu wolnego przez dzieci w wieku przedszkolnym, sposoby spędzania wolnego czasu przez rodziców dzieci w wieku przedszkolnym.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 33.