[Afisz. Incipit] Obwieszczenie: Zgodnie z pismem Urzedu Wojewódzkiego ... - Pawłowski, Witold (samorządowiec). (Kościerzyna : Starosta Powiatowy Kościerski, 1946)
Afisz informujący o zwalczaniu spekulacji i lichwy.
Keywords: Handel -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.