[Afisz. Incipit] Wielkie widowisko baletowe ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o imprezie 2, 3, 4 lipca w Operze Leśnej w Sopocie.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.