Posługa rekolekcyjna kapłana wobec ludzi młodych / Józef Augustyn. - Augustyn, Józef (1950- ).
Autentyzm w postawie i przepowiadaniu. Przepowiadanie słowa Bożego budzące nadzieję. Sztuka walki o życie. Uszanowanie wolności ludzi młodych. Pozytywna wizja człowieka i świata. Wyciszenie i dialog. Metody przepowiadania. Ważne tematy w rekolekcjach młodzieżowych.