[Afisz. Incipit:] Zawody piłkarskie o mistrzostwo I Ligi Państwowej Z.S. Kolejarz Warszawa - Z.S. Budowlani Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 17.08.1952 r. Stadion Z.S. "Budowlani" Gdańsk-Wrzeszcz.