[Afisz. Incipit:] Zawody piłkarskie o mistrzostwo I Ligi Państwowej Z.S. Kolejarz Warszawa - Z.S. Budowlani Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 17.08.1952 r. Stadion Z.S. "Budowlani" Gdańsk-Wrzeszcz.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy