Ex Libris Ludo Segers / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) ([wydawca nieznany], 1967)
Na szczotce saksofon po którym wspina się Murzyn, napis na saksofonie: Ex Libris, u dołu: Ludo Segers. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.