Dwa Teatry - Sopot 2002 : II Krajowy Festiwal Teatru Polskiego Radia i Teatru Telewizji Polskiej, 7-9 czerwca / A. Pągowski. - Pągowski, Andrzej (1953- ). ([wydawca nieznany], 2002)
Plakat teatralny promujący II Krajowy Festiwal Teatru Polskiego Radia i Teatru Telewizji Polskiej 7-9 czerwca 2002 r. Na plakacie kobieta z kartonem na głowie zakrywającym jej twarz. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.