Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi KKS Warmia Olsztyn-BKS Lechia Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o meczu 07.05 na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne