Sopot Łazienki Północne - Raczkowski, Mirosław (1927-2020).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia Łazienki Północne w Sopocie, ok. 1982 r.
Miejsce i data wyd. wg działalności wyd. i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe