Pelze : Herbst Frühjahr 1929-1930 / Paul Radtke Danzig. (s.n., 1929)
Katalog handlowy wraz z cennikiem na sezon jesień-wiosna 1929-1930 sklepu z futrami w przedwojennym Gdańsku znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).