Czekając na ich powrót / Jerzy Ostrogórski. - Ostrogórski, Jerzy (1944-2020) ([nakładem własnym autora], 1973)
Przedstawia uproszczone sylwetki kobiety z rybą i dziecka na tle schematycznie przedstawionych sieci i kutrów.