[Afisz teatralny. Incipit:] "Błękitny ton" sztuka w 3-ch aktach z życia Fryderyka Chopina Heleny Łysakowskiej / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu od 19-25.01.1950 r.