Chrześcijańskie przeżywanie świąt i niedzieli w społeczeństwie konsumpcyjnym / Manuel Antonio Ribeiro ; tł. Lucjan Balter. - Ribeiro, Manuel Antonio
1. Chrześcijańskie przeżywanie niedzieli wymaga zdemaskowania błędnego i zwodniczego ekonomizmu. 2. Chrześcijańskie przeżywanie niedzieli a konieczność odzyskania sensu czasu.