Danzig. Am Krantor ([S. l. : s. n., 1905)
Przedstawia Żuraw w Gdańsku, widok z Długiego Pobrzeża, ok. 1910 r.
Data na podst. przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe