Biblia św. Brygidy Wydawnictwo Diecezji Pelplińskiej "Bernardinum". (Wydawnictwo "Bernardinum", 2002)
Płyta zawiera kalendarium życia św. Brygidy, historię Zakonu Najświętszego Zbawiciela, zeskanowany oryginał Biblii, z której korzystała święta, galerię dzieł sztuki poświęconych św. Brygidzie szwedzkiej od średniowiecznych drzeworytów do obrazów współczesnych oraz historię parafii św. Brygidy w Gdańsku.