Rozporządzenie. ([S.l. : s.n., 1920)
Afisz z okresu wojny polsko-bolszewickiej dot. cen.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920) -- druki ulotne