[Afisz teatralny. Incipit] Jean Giraudoux - Nie będzie wojny trojańskiej = La guerre de Troie n'aura pas lieu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1958)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu, które miało miejsce 4.11.1958 r. i w dni następne w Teatrze Wielkim w Gdańsku. Inscenizacja i reżyseria Bohdan Korzeniewski, scenografia Janusz Adam Krassowski.