Skarb pirata Cynamona - Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź). (Łódź : [wydawca nieznany], 2006)
Plakat premiery 18.03.2006 r.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.