Rolf Hochhuth - Namiestnik / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 27.01.1967 r. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczne Jerzy Michalak.