[Młodzieniec] / [Heinrich Nether]. - Nether, Heinrich (1760-1819) (1778)
Przedstawia stojącego mężczyznę, zwróconego w lewą stronę, z lewą nogą wysuniętą naprzód. W rękach trzyma niezidentyfikowany większy przedmiot, prawdopodobnie ubranie.