Malarstwo Luis martinez Pedro : lipiec 1966 / S. Wieczorek. - Wieczorek, Stanisław (1943- ). ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Pawilonie Wystaw BWA w Gdyni w lipcu 1966 r. Na druku smugi od pędzla układające się we flagę Kuby.