[Afisz. Incipit] 3 wystawy malarstwo rzeźba malarstwo. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wystawie: Elonora Jagaciak-Baryłko, Zygmunt Kępski, Hanna Żuławska w Pawilonach Wystawowych w Sopocie w maju 1967 r.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.