Talsperre Ruthken - Weyl, Walter (fotograf). (Danzig : Verlag W. Weyl, 1910)
Przedstawia elektrownię wodną w Rutkach koło Żukowa, ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- elektrownie wodne; Elektrownie wodne -- Polska -- karty pocztowe