[Afisz. Incipit] Ogłoszenie : Ostatnio daje się zauważyć na terenie miasta Tczewa szereg gamachów i parkanów zaklejonych ... plakatami ... / D. Cichocki. - Cichocki, Dionizy ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zakazie samowolnego naklejania afiszy na terenie miasta Tczewa, 3.04.1947 r.