[Afisz. Incipit] Ogłoszenie : Ostatnio daje się zauważyć na terenie miasta Tczewa szereg gamachów i parkanów zaklejonych ... plakatami ... - Cichocki, Dionizy (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zakazie samowolnego naklejania afiszy na terenie miasta Tczewa, 3.04.1947 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.