Jarmark Dominikański 1975 : Gdańsk 2-17 sierpień - Bogusławski, Bogdan (1941-2019). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1975)
Plakat Jarmarku. Przy prawej krawędzi nazwisko autora, w dolnej części plakatu wymienieni organizatorzy.
Keywords: Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.