Geografia repetytorium dla maturzystów i kandydatów na studia : SuperMemo / Adam Bodzioch ; oprac. komputerowe Renata Kupczyk, Robert Wieczorek. - Bodzioch, Adam (1957- ). (SuperMemo world, 2007)
Systematycznie ułożony zestaw prawie 2500 pytań i odpowiedzi przydatnych jako pomoc w nauce i powtórkach przed egzaminami. Program wzbogacają liczne mapy, schematy, tabele, ilustracje i komentarze.