Pogrzeb Prymasa Wyszyńskiego : Jurczyk, Wałęsa, Gwiazda. (1981)
Przedstawia Marka Jurczyka, Lecha Wałęsę i Andrzeja Gwiazdę na Placu Piłsudskiego w Warszawie podczas pogrzebu prymasa Stefana Wyszyńskiego, 28 maja 1981 r.