Ex Libris Dr Julitty i Zbigniewa Kacprzyków / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1973)
Mężczyzna i kobieta trzymający dziecko, napis: Ex Libris Dr Julitty i Zbigniewa Kacprzyków. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.