Ex libris [Zuzanny Rabskiej] / T. Cieślewski syn. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1934)
Przedstawia łódź z żaglem, płynącą po wzburzonym morzu. Po lewej stronie, nad wodą, widać słońce, po prawej - napis: Ex libris.