[Afisz. Incipit] Gdański Okręgowy Związek Bokserski organizuje w dniach 20,21,22, sierpnia 1947 r. mistrzostwa Polski w boksie. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o mistrzostwach Polski w boksie, które miały miejsce w sopockiej Hali Sportowej w 1947 roku.