Little Window / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
Pośrodku, w kwadracie, dziewięć kwadracików umieszczonych w trzech rzędach. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.