[Afisz teatralny. Incipit] Dar poranka : komedia w 3 aktach G. Forzano / Teatr Miejski "Komedia". (Teatr Miejski "Komedia", 1946)
Afisz teatralny przedstawienia w Teatrze Miejskim "Komedia" w Gdyni. Reżyseria Wanda Jarszewska.