After more than five = Tłómaczenie Po przeszło pięciu. ([S.l. : s.n., 1944)
Druk Armii Polskiej na Wschodzie.
Błąd ortograficzny w pierwszym słowie.
Z jednej strony w jęz. ang., na odwrocie tłumaczenie pol.
Keywords: Polska. -- Armia Polska na Wschodzie -- druki ulotne; Polska. -- Armia Polska na Wschodzie -- źródła; Wojna światowa (1939-1945) -- druki ulotne