[Afisz. Incipit] Zarządzenie w myśl rozporządzenia Ministra Rolnictwa ... o zwalczaniu stonki ziemniaczanej ... / Łacwik Kazimierz. - Łacwik, Kazimierz (Starostwo Powiatowe, 1947)
Afisz informujący o akcji walki ze stonką 2.05.1947 r.