[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Śluby panieńskie / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1987)
Afisz teatralny informujący o premierze 18.07.1987 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Urszula Modrzewska-Bista, scenografia: Anna Maria Rachel, muzyka: Tadeusz Woźniak, choreografia: Wojciech Misiuro, przygotowanie wokalne: Joanna Ingersleben. Współpraca reżyserska: Henryk Bista.