Mieczysław Bieleń Ex Libris [Gražina Didelyte]. - Didelyte, Gražina (1938-2007) (1972)
Przedstawia twarz Chrystusa w cierniowej koronie, przez środek wijący się napis: Mieczysław Bieleń Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.