Mikołaj Gogol - Rewizor / proj. graf. Beata Zalewska-Sładczyk ; Teatr Wybrzeże. - Zalewska-Sładczyk, Beata (Teatr Wybrzeże, 1994)
Plakat przedstawienia z 1994 r. Na plakacie napis "Rewizor" z nakryciami głowy nad literami.