Mikołaj Gogol - Rewizor - Zalewska-Sładczyk, Beata; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1994)
Plakat przedstawienia z 1994 r. Na plakacie napis "Rewizor" z nakryciami głowy nad literami.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; 1901-2000; 1989-2000; Plakaty -- 1990-.