Ex Libris Georges Goury Renè Wiener. - Wiener, Renè (1855-1939) (1914)
W potrójnej ramce widok zbombardowanej katerdry w Reims, po lewej stronie opleciony gałązką różaną bagnet. U góry napis: Ex Libris Georges Goury. Pod kompozycją wyryte nazwisko autora.