Z Książek Filozoficznych Jerzego Jarnuskiewicza [!] / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1943)
W prostokątnym obramowaniu z napisem "Z Książek Filozoficznych Jerzego Jarnuskiewicza" głowa starca. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.