Ex Libris Torill Elisabeth Larsen : "Meduza" - Aszkowski, Rajmund (1967- ).; Larsen, Torill Elisabeth (1946- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2014)
Wyobrażenie podzielone na trzy strefy: po prawej na tle meduz napis: Morze Bałtyckie, Balitc Sea, Baltes, po środku na tle rozety napis: Ex Libris Torill Elisabeth Larsen, po lewej stronie statki i nad nimi napis: Mer Baltique, Ostsee, Mar Baltico. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "Meduzy" i autograf autora.
Na odwrocie nazwisko artysty, technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.