Gdynia : Polen - Poddębski, Henryk (1890-1945).; Raulin, Ernest (1903-nie przed 1948).; Drukarnia Narodowa (Kraków). (Kraków : Drukarnia Narodowa w Krakowie, 1930)
Folder o: Gdynia z lat 30-tych.
Data wyd. na podst. treści.
Schmatyczna mapka portu gdyńskiego w jęz. pol.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane